Günümüzde 2D barkodların popülerliği giderek artmaya devam etmektedir. İlaç kutularından biletlere, kampanya kodlarından kamu kuruluşlarının düzenleme işlemlerine kadar pek çok endüstride yerini alan bu kodları kullanan işletmeler bu kodları en yüksek hızda okuyarak veri toplama işlemlerini en kısa sürede halledebilecek cihazlara ihtiyaç duyarlar.

Honeywell Voyager 1400g Imager’lı barkod okuyucu, 2D barkodları Linear ve Area-Imaging olarak en hızlı şekilde okuyabilir. Her endüstrinin 2D barkod okuma ihtiyacını en iyi şekilde karşılayabilecek barkod okuyucu Voyager 1400g sağlam tasarımı sayesinde her türlü iş ortamına uyum sağlayabilir. Geniş barkod okuma yelpazesi ile tüm 2D barkodları okuyabilir. Voyager 1400g patentli Remote MasterMind teknolojisi ile cihazın uzaktan kontrolünü de mümkün kılarak işletmelere pek çok üretken işlem yapabilme olanağı sağlar. Sağlamlık ve yüksek performansı kendinde birleştirmiş bu barkod okuyucunun bir diğer özelliği de ergonomik ve hafif yapısıdır. Ele en iyi şekilde oturmasını sağlayan ergonomik tasarımı ve hafif ağırlığı ile uzun süren mesailer boyunca aralıksız kullanılabilir ve eli yormaz.

BOER Bilişim’in kullanıcılarına sunmuş olduğu yüksek performanslı 2D barkod okuyucu Voyager 1400g uygun fiyatıyla da kullanıcıların ilgisini çekmektedir. El tipi bir okuyucudan beklenen her şeye ve fazlasına sahip bu cihaz işletmelerin verimliliğini arttırmak adına kullanıcılarını bekliyor.